Bugga på bryggan med Annicka och HenrikFredag 18:30 - 20:30Kajpromenaden Visa på kartaDag:Fredag

Information

Annicka och Henriks danskurser arrangerar två små buggtävlingar på bryggan vid Roys på Kajpromenaden. I den ena möts tävlingsdansare i en gemensam klass, oavsett ålder och oavsett nivå. Denna tävlingsform brukar kallas för Utmaningen.
Den andra är en tävlingsform som kallas Jack & Jill där dansare lottas ihop till nya parkonstellationer. Här kommer vi att ha med både licensierade tävlingsdansare och olicensierade dansare. Tävlingarna utförs av anmälda dansare men upplevelsen för besökarna blir stämningsfull, rolig och självklart får man gärna ryckas med i musiken bredvid tävlingarna.

Annicka och Henrik Jörgensen driver dansskolan AnnickaHenrik.se Danskurser och har bedrivit danskurser i Helsingborg sedan 2009. Danser vi erbjuder är Bugg, Fox och Boogie Woogie. I Bugg erbjuder vi kursnivåer från nybörjare upp till tävlingsträning. Vi håller till vi i våra lokaler på Planteringsvägen 5 i Helsingborg.

Tillsammans tävlar vi i Bugg och Boogie Woogie.
Våra största meriter är fem SM-finaler i Bugg 35+ med en andraplats 2016 som bästa resultat. Vi har i ett par omgångar legat etta på Sverigerankingen i denna klass.

Läs mer på hemsidan eller på facebook. 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X