God stämning, god mat och skön musik hos SundspärlanFredag & lördag 12:00 - 24:00Sundstorget Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Årets dansbandsscen ligger på Sundstorget, där vi på Sundspärlan slår upp portarna till två mycket trevliga festivaldagar. Räkna med riktigt god stämning, glada besökare, grillad mat, kalla drycker och massor av skön musik med några av Sveriges i särklass bästa dansband under lördagskvällen. Vi satsar på en bredd i dansmusiken och det blir både traditionellt och modernt.
Extra roligt tycker vi det ska bli att under fredagskvällen få presentera kultbandet Rockers Radio med legendariska Håkan Brink vid mikrofonen. Helsingborgsbandet som alla minns, inte minst för Håkans karismatiska och energiska scennärvaro och fantastiska sång! Såklart fylls torget under hela dagarna med musikprogram så möt upp på Sundstorget så skapar vi en stor härlig folklig fest tillsammans.

Program på Sundstorgsscenen
Fredag
12-17 Visor
17-22 Pop 60
22-24 Håkan Brink och Rockers Radio

Lördag
12-16 Beachparty
16-20 Sandins
20-24 Expanders

Sundspärlan är en av Helsingborgs största nöjes- och konferensanläggningar. Hit kommer årligen ca 100 000 gäster och besöker evenemang av olika slag. Verksamheten är bred och folklig med allt från mässor, föreläsningar och konferenser till kulturevenemang, banketter, danskvällar barnprogram och konserter.

Läs mer om Sundspärlan på hemsidan eller på facebook.

 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X