Louisiana AvenueFredag 21.00 Lördag 21.30  Gröningen - mat & smak Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Louisiana Avenue kommer förgylla tillvaron på krögarområdet vid stora scen, Mat och smak, mellan varven när det riggas och fixas på stora scen. Dom är glädjeorkestern som bjuder på festivalstämning och karnevalsyra! Oavsett väder, tidpunkt och plats lyckas bandet med konststycket att transportera sin publik till New Orleans och Mardi Gras.

I januari 2019 släppte bandet sitt debutalbum: 2107 Delachaise. Detta firades med en slutsåld konsert på Fasching där bandet bjöd på en så makalös konsert att Musikmagasinet LIRA:s recensent utnämnde Louisiana Avenue till Sveriges bästa liveband!

Gruppens musik är en hyllning till staden New Orleans och dess musikkultur. Som Anders Pihl skriver: ”Louisiana Avenue har kämpat framgångsrikt för att få sin New Orleans-brygd att låta 100 procent trovärdig och nu känns det som att de är framme. ”och ”Detta band skulle inte göra bort sig ens i New Orleans, med världens mest kräsna publik för just denna musik.” Det är inte ovanligt att kvällen slutar med att publiken krokar upp i ett karnevalståg.

 

Fredag 2 aug kl. 21.00 – 22.30 samt lördag 3 aug kl. 21.30 – 22.30

Dessförinnan överraskar dom med spontanparad, DJ-set med favoritlåtar mm

OBS! Cirkatider är angivna och vi förbehåller oss rätten att ändra, men bara för programkompositionens bästa!

 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X