LunchstandupFredag-Lördag 12:00 - 12.45Fria Bad Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Hx inleder både fredagen och lördagen med en skrattfest på Fria bad scenen. I ett koncept som vi kallar ”Lunchstandup” så kommer vi bjuda på 45 minuter av humor, skratt och ren glädje med talangfulla komiker!

Här vill vi att man sitter så nära scenen som möjligt så att vi skapar den där intima känslan med scenen och komikern i fantastisk miljö!
Vi förbereder sittplatser i sant strandformat och bäst av allt – det är GRATIS!

FREDAG 2/8

TOBIAS EREHED

Tobias Erehed är norrlänningen som följde sina drömmar och flyttade till spännande Malmö. Man har kunnat se honom i SVTs “Släng dig i brunnen” och han har även jobbat som manusförfattare åt humorprogrammet “Robins”. Med en charmig norrländska, och absurd situationskomik, får han publiken över hela landet att vrida sig av skratt.

JOHAN RÜNOW

Johan Rünow är lundasonen som kallar sig vardagsterrorist och älskar att roa folk både på och utanför scenen. Han har dessutom vunnit Nordens största standuptävling Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival!

HENKE NORDBERG

Dagens konferencier från Teckomatorps Humorfabrik som ska lotsa er genom fredagens lunchstandup! Aktuell på The Tivoli som en av de stående värdkomikerna. Som vit heterosexuell man i 35-40-årsåldern har han bara rätt att skoja om sig själv, vilket han också gör med stil och finess!

LÖRDAG 3/8

VICTOR WUU

Victor Wu har på kort tid slagit sig in i humorbranschen och uppträder runtom i hela landet. Denna fenomenala komiker har bland annat prisats på Grand Comedy Slam, Nordens största standup-tävling. Han beskriver sig själv som sydvästra Lunds roligaste kines, ni förstår själva att detta exotiska humor-under inte går att missa!

MATS ANDERSSON

Mats Andersson är något så ovanligt som en bondtölp från Båstad som med elegant humoristisk klarsyn ger sin version av stockholmarnas invasion i hemstaden. Roliga vardagsobservationer är hans specialitet. Han är dessutom nominerad till Region Skånes stora kulturpris.

ELIN NORDÉN

Dagens konferencier från Teckomatorps Humorfabrik som ska lotsa er genom lördagens lunchstandup! Ett humoristiskt yrväder som möter publiken med värme och glimten i ögat. God publikkontakt, energi och en mikrofon, detta är något så ovanligt som en norrlänning som har svårt för att hålla käften!

Välkomna!

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X