Prova på cirkus och gymnastik till hästFredag & lördag 12:00 - 18:00Gröningen Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Barnmusikalen Hupsy Daisy – Elefanten som glömde bort hur man flyger, sätts upp på Helsingborg Arena 3 november. Det är en musikal för barn skapad av barn. Musikalen är en produktion av Caprifolens Voltige som möjliggörs med stöd av arvsfonden. Musikalen vill synliggöra hur ett samarbete kan ske mellan barn och ungdomar med eller utan funktionsvariationer. Redan nu på Hx-festivalen kommer delar av barnensemblen att finnas på plats och ge en försmak av showen. Musikalen innehåller allt från hästar och dans till akrobatik och cirkus.

Caprifolens Voltigeklubb erbjuder även alla barn möjlighet att prova på cirkus, akrobatik, voltige på häst och mycket mer.

Caprifolens Voltigeklubb är en voltigeförening belägen i södra Halland. Klubben värnar om allas lika värde och att det är viktigare att ha roligt än att vinna tävlingar. Caprifolens voltigeklubb har i 13 års tid satt upp barnmusikaler där man samarbetar med hästar. Voltigeklubben har aktivt jobbat med att inkludera personer med funktionsvariationer i sin verksamhet och utvecklat nya tävlingsklasser så att alla kan vara med och delta.

Föreställningar:
14.00-14.15
16.00-16.15
17.00-17.15

Läs mer på Caprifolens Voltigeklubbs facebook-sida. 

 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X