Roligt för alla åldrar hos VisionsfondenFredag & lördag 12:00 - 19:00Kungsparken Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Visionsfondens tält bjuder på en handfull aktiviteter som ger ett smakprov på några av Visionsfondens projekt. Kom förbi och lär känna våra idégivare som har planerat massor med roligheter. Det finns något för alla åldrar!

Åk med på en rullskridskotur
Datum: 2–3 augusti
Tid: 14:00–16:00
Aktivitet: Jeanette Gostomski bjuder på en rullskridskotur! Samling klockan 14:00 vid Visionsfondens tält för att testa och förbereda oss inför vår åktur! Det är viktigt att du har med hjälm, skydd och ID. Sen är det dags att bege oss ut på äventyr!

Läsning utan gränser
Datum: 2–3 augusti
Tid: 12:00–15:00
Aktivitet: Cathy Ramos bjuder på en lässtund med barnen där hon, med hjälp av böcker och målarbilder, pratar om ett jämställt och jämlikt samhälle där alla får plats oavsett hur man ser ut eller känner sig. Alla ska få känna, tycka, tänka och vara som de är och vill. Kom förbi för en givande och rolig läs- och ritstund!

Det är Quiz-dags!
Datum: 2–3 augusti
Tid: 16:00–19:00
Aktivitet: Helen och Lotta från Boozt by Zquad håller i en quiz med frågor om vår vackra stad Helsingborg och deras senaste visionsfondenprojekt Boozt by Zquad. Den lyckliga vinnaren får ett pris från deras sponsorer. Detta vill du inte missa!

Obs! Quizet finns i Visionsfonden-tältet under hela Hx-festivalen men Helen och Lotta finns på plats mellan 16:00 och 19:00.

Var med i en spännande undersökning
Datum: 2 augusti
Tid: 18:00–19:00
Aktivitet: Jeanette Sollén berättar om sitt projekt 50/50 som undersöker hur det är att vara 50 år och kvinna i Helsingborg. Resultatet kommer, vi ett senare tillfälle, att presenteras i en utställning. Alla åldrar och kön är välkomna att delta i undersökningen!

Läs mer om Visionsfonden på deras hemsida, Facebook eller Instagram. 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X