Tävla i NSRs mini-parkourbanaFredag & lördag 12:00 - 19:00Kungsparken Visa på kartaDag:Fredag,Lördag

Information

Det är enkelt att sortera matavfall… eller riktigt knepigt. Hur gör du? Kom och tävla i NSR:s mini-parkourbana och jämför din tid mot Sophjältens! Eller gissa hur långt en biogasbil kan köra på en påse matrester… Välkommen att prata kretslopp och resurser med oss!

Kök som räddar käk är ett koncept som riktar sig till alla kök som vill minska sitt matsvinn och öka sin återvinning. Flertalet restauranger inom Hx är redan med, och de bidrar därmed till en hållbarare värld. Under Hx kommer vi även rikta oss till de privata hushållen, och med dem prata vinn-svinn-situationer. För, vad skulle Du göra med 3000 kr extra i plånboken?

NSR AB är ett kommunalt bolag som arbetar med att samla in avfall och hitta bästa möjliga avsättning för det. Bolaget bidrar till ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle genom att arbeta för avfallsminimering, och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi. NSR ägs av Bjuvs, Båstads, Höganäs, Åstorps och Ängelholms kommun samt av Helsingborgs stad.

Läs mer på NSR:s hemsida eller på gordetintesvarare.se. 

 

Kommentarer inaktiverade.

EnglishSwedish
X
X