• Hx 2020
  • Musik

Hx-festivalen gästas av Agnes Frisk, The Mamas och Allsångståg

16 juli 2020

Talang-stjärnskottet Agnes Frisk, The Mamas i samarbete med Helsingborg Pride och ett härligt Allsångståg är nya programpunkter för Hx-festivalen som i år sänds på webben.

Helsingborgstjejen Agnes Frisk var en av årets hyllade semifinalister i Talang 2020. Redan som sjuåring debuterade hon under Kulijuli och sedan har hennes karriär gått stadigt framåt. 2017 fick hon åka på en lång turné som förband till Dolly Style. Till Hx-festivalen kommer hon med en varierad show som bjuder på både sång och förstklassigt koreograferade dansnummer.

Helsingborg Pride tar med sig årets Melodifestivalvinnare The Mamas och gästar Hx-festivalen den 1 augusti. Genom samarbetet med Helsingborg Pride bjuds festivalpubliken på en livestreamad konsert med de briljanta sångerskorna Ash Haynes, Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna. Soul och gospel på högsta nivå utlovas!

Med den musikaliska lokföraren Linda Lundqvist i spetsen får Hx-festivalen även besök av ett ambulerande Allsångståg. Bostadsområdena Dalhem och Drottninghög är två av stationerna där tåget stannar till för att dra igång allsång. Här kan man sjunga med från sitt fönster, dansa på balkongen eller bara njuta av en musikalisk gemenskap som för oss närmare samtidigt som vi håller avstånden.

Hx-festivalen 2020 – närmare än någonsin!