• Hx 2020
  • Musik
  • Underhållning

Se dina favoriter igen eller utforska nya konserter och inslag

7 augusti 2020

En av de bästa sakerna med en digital stadsfestival är att det går att hålla kvar i festivalkänslan lite längre. På hx.se finns flera av de hyllade konserterna och inslagen kvar under begränsad tid. 

I helgen väntas strålande sol. Få saker passar så väl ihop som härlig musik och fint väder. Icona Pop, Miriam Bryant och Nassim Al Fakirs konserter finns tillgängliga fram till måndagen den 10 augusti och blir den perfekta underhållningen till after beachen.

Det finns även mycket annat att uppleva. Om du missade dina favoriter går det alldeles utmärkt att se dem igen. Det finns dessutom möjlighet att bläddra bland klipp du missat. Molly Hammar, Sandro Cavazza, Anis Don Demina och Cherrie är bara några av de artister som bjöd på konserter i toppklass. Du hittar även framträdanden av lokala pärlor som Donnez, Modesty, The Demtones och Stereosouls.

För mer festivalkänsla kan man kolla in de förinspelade inslagen med vår flygande reporter Louise Nordahl. Hon sorterade skräp med Sophjälten, provade en klassisk ”Tura”, besökte JumpYard, testade parkour och mycket mer. I liveinslagen besöktes gatuteaterfestivalen PASSAGE, Festival Portugal, Gåsebäck Graffiti Jam med mera.

På hx.se kan du fortfarande skräddarsy din festivalupplevelse. Dela gärna med dig av dina favoriter på Facebook och Instagram och tagga oss så att vi får veta vad du gillade bäst.

Hx-festivalen 2020 – närmare än någonsin!