• Hx 2020
  • Musik

Snart drar festen igång!

28 juli 2020

I helgen är det äntligen dags för Hx-festivalen som bjuder på mängder av livesänd musik och digitala upplevelser. Festivalen sänds på hx.se och kan ses från valfri skärm med tillgång till Internet, varsomhelst i Sverige. 

På hemsidan, själva navet i hela festivalen, kommer det utöver tre olika livesändningar även att finnas annat roligt innehåll att interagera med, till exempel quiz och länk till den digitala plattformen Jitsi. Genom Jitsi kan vem som helst bidra med festivalstämning genom att anordna en egen livesändning med exempelvis musik eller matlagning. Det är bara fantasin som sätter gränser! Genom att skicka en länk med tips om din sändning till Hx-festivalen på sociala medier finns det chans att bli uppmärksammad på Facebook.

Livekonserterna som sänds från Hx-festivalens tre kanaler, Helsingborg Arena, Fredriksdal och Helsingör, kommer att finnas tillgängliga på hx.se under ett par veckor efter festivalen. Man kommer med andra ord kunna se sina favoriter flera gånger.

Tre dagar innan det digitala festivalområdet öppnar längtar vi efter konserter med Icona Pop, Linnea Henriksson, Miriam Bryant, Sandro Cavazza och många fler. Det blir en fest som sent ska glömmas! 

Hx-festivalen 2020 – närmare än någonsin!