Hållbarhet i fokus hos lokala krögare!

Hx bjuder på god mat från lokala krögare med hållbarhet i fokus!

Flera av Hx krögare lägger i år extra krut på minskat matsvinn och med Hx som startskott har de påbörjat ett grönt arbete i sina ordinarie verksamheter. Genom Hx samverkar flera av årets krögare med projektet ”Kök som räddar käk” som är utvecklat av NSR med målet att vara en resurs för restauranger i nordvästra Skåne som aktivt vill arbeta för att minska sitt matsvinn och öka sin källsortering. Genom samverkan med ”Kök som räddar käk” tar krögarna ett aktivt steg framåt i sin utveckling av verksamheternas hållbarhetsarbete.

Hx presenterar stolt fem lokala krögare som tar hållbarhetsfrågan på allvar och jobbar långsiktigt med frågorna: SKIP, Redimat, Charles Dickens, Sundspärlan och Goa Punkten!

Från Hx får listade krögare årets gröna festival-high five!

 

0 comments on Hållbarhet i fokus hos lokala krögare!
EnglishSwedish
X
X