• Hx 2021
  • Nyheter

Har du en dold talang?

Ta chansen att visa upp din talang för världen!

31 maj 2021

Har du en talang som du vill visa upp för Hx-publiken och kanske resten av världen? Nu finkammar vi Helsingborg efter talanger som kan överraska, charma, roa eller röra till tårar. Är du den vi söker? Ta chansen och anmäl dig till Hx-festivalens talangtävling. Vårt enda krav är du ska vara tillgänglig och på plats i Helsingborg den 6–7 augusti 2021. Vi vill att du bor i Helsingborg med omnejd. Alla åldrar och talanger är välkomna.

Hur anmäler jag mig?
Skicka in din anmälan senast den 20 juni 2021 via vårt formulär.
Klicka på länken till formuläret för mer information om vad du ska bifoga i din anmälan.

Länk till formulär

Hur går tävlingen till?
Alla bidrag ska vara inskickade senast den 20 juni. Därefter tar Hx-juryn fram ett antal bidrag som publiceras den 30 juni på Hx Youtube-kanal. Bland de utvalda bidragen röstas sedan vinnaren fram av Hx-publiken. Vem som ingår i Hx-juryn presenteras inom kort i våra sociala medier.

Vad kan man vinna?
Vinnaren får uppträda på en av Hx-scenerna under festivalen som pågår 6–7 augusti. Vinnaren får även få vara med i ett studioinslag under festivalen samt en unik möjlighet att få titta in bakom kulisserna på Helsingborgs härligaste sommarfest. Vinnaren får dessutom ett presentkort som gäller i Helsingborg City.

Har du några frågor? Hör gärna av dig på hx@helsingborg.se

Välkommen med din ansökan!