FAQ

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Ja, festivalen kommer att bli av, men ställs om till en digital stadsfestival som ses via hx.se. Koppla upp dig med dator, läsplatta eller smarttelefon.

Fredag 6/8

Lördag 7/8

2021 års upplaga av Hx-festivalen bjuder på en härlig blandning av digitala och fysiska evenemang som passar alla. Med start redan på våren levererar Hx live underhållning i form av pop up-akter hos ett antal lokala krögare som en mjukstart inför sommarens stora event. Första veckan i augusti livesänds Hx via webben från vårt digitala festivalområde och du kan plocka russinen ur kakan var än i världen du befinner dig. Räkna med riktigt trevlig stämning och underhållning i toppklass – på första parkett. Förutom några av landets främsta artister blir det livestudio, intervjuer, mat och spännande möten med lokala aktörer.

Musikuppträden och aktörsinnehåll kommer att sändas från olika platser och arenor i staden. Festivalen kommer att kunna upplevas via hx.se på dator, läsplatta eller smarttelefon.

Nej, alla som besöker hx.se kan uppleva festivalen.

Programmet lanseras på hx.se. Följ gärna Hx-festivalen i våra sociala medier på Facebook och Instagram!

Se webbplats hx.se och på sociala medier Facebook och Instagram.

Nej, Hx-festivalen är gratis för alla att uppleva.

I Helsingborg finns ett brett matutbud och i samarbete med Hx erbjuder några av stadens aktörer Hx-menyer. Boka bord hos någon av stadens krögare eller ta med dig din festivalmat hem.


Bor du i övriga delar av landet kan vi dessvärre inte erbjuda Hx menyer men hoppas att du anammar samma princip. 

Hx-festivalen kommer inte att påverka varken trafik eller framkomlighet.

Information hittas på hx.se.

Press och media har möjlighet att vara på plats vid uppträdanden. Ansök om ackreditering via hx@helsingborg.se.