East Side Stories UNGFredag-Lördag 15:00 & 18:00 Lillan, Helsingborgs StadsteaterDag:Fredag,Lördag

Information

East Side Stories UNG – är ett samarbete mellan East Side Stories och AMF Helsingborg där 20 ungdomar ålder 16-20 år gör sin sommarpraktik med en minimusikal.

Du kommer få se en ny version och tolkning av East side stories med musikalens fantastiska musik, sångtexter och rekvisita.
20 ungdomar har arbetat i tre veckor med det sceniska: koreografi, sånger och teater. De har även jobbat bakom kulisserna med produktionens scenografi, marknadsföring och teknik.

Musikalen bygger på några av låtarna från musikalen East Side Stories, skrivna av P-O Nilsson (musik) och Bim Wikström (sångtexter) och är sammansatta av konstnärliga ledare/regissör/koreograf Anna Dror och de medverkandes egna berättelser kring frågeställningarna ”Olikheter”, ”Vad som står emellan mig och mina drömmar” och ”En situation jag skulle gått emellan”.

Se musikalen på Lillan, Helsingborgs Stadsteater, kl. 15:00 och 18:00 både fredag och lördag. 

Arrangör: East Side Stories & AMF

East Side Stories är ett Kulturrådsprojekt med tre samarbetsparter i Helsingborg; Inva-sam, Helsingborgs stadsteater och Tillsammans. Övriga sponsorer är Sparbankstiftelsen Syd, Helsingborgs stad och Åhlénsstiftelsen.

East Side Stories har sin bas i stadsdelarna Dalhem, Fredriksdal och Drottninghög i Helsingborg.

Kommentarer inaktiverade.

X