• Hx 2020
  • Musik

Sandro Cavazza och Louise Nordahl förstärker Hx2020

26 juni 2020

Nu är det klart att publikfavoriten Sandro Cavazza, årets nykomling på P3 Guldgala förra året, kommer till Hx2020. Vi kan även avslöja att skådespelaren och imitatören Louise Nordahl blir festivalens flygande reporter.

Förberedelserna för Sveriges första digitala stadsfestival är i full gång. Helsingborgs Dykarklubb och Trampolinparken Jumpyard är två av stadens många aktörer som den här veckan fått besök av ett filmteam och Hx-reportern Louise Nordahl, känd från tv-program som Mumbo Jumbo i TV4. Hennes uppdrag är att inför kamerorna prova på utmanande och roliga aktiviteter tillsammans med några av de lokala föreningar som medverkar under Hx-festivalen. Exakt vilka utmaningar hon har vågat sig på får vi se på hx.se under festivaldagarna 31 juli och 1 augusti.

Vi är också glada att meddela att Sandro Cavazza, som fick ta emot pris som ”årets nykomling” på P3 Guldgalan förra året, förstärker årets artistlineup. Med den egna låten High With Somebody låg Sandro Cavazza i topp på musiklistorna under sommaren 2018. Samma år var hans version av Aviciis Without You den mest streamade låten på Spotify i Sverige. Bland såväl recensenter som publik uppskattas han för sina intima framträdanden och enastående sångröst. Sandro Cavazza är en växande favorit och ett härligt tillskott till Hx2020. Du hittar Helsingborgs härligaste sommarfest på hx.se

Hx-festivalen 2020 – närmare än någonsin!