• Nyheter

Årets roligaste barnkalas kommer till Hx!

21 april 2023

Ta med hela familjen till Gröningen och Stora scen, lördagen den 1 juli. Då gästas Hx av Barnkalasfestivalen som bjuder på massor av musik, dans, magi och andra härliga inslag som passar alla åldrar.

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Mumintrollet, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små.

BARNKALASARTISTERNA 2023
MAMMA MU & KRÅKAN En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.

MUMIN Mumintrollet älskar havet, precis som alla andra i Muminfamiljen. Mest av allt i världen älskar Mumintrollet sin mamma och sin familj. Det finns inga problem som Muminmamman inte kan lösa. Och när Muminpappan kommer på en bra orsak att bege sig ut på äventyr är Mumintrollet inte sen att följa med.

DANIEL KANE Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

ANNIKA HERLITZ Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.

Datum: 1 juli
Tid: 12.30-14.00
Plats: Stora scen, Gröningen

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet.

©Jujja Wieslander & Sven Nordqvist. Ett arrangemang av Junior Productions