• Hx 2021
  • Nyheter

Festivalens reporter-team är klart

Maja Gullstrand, Håkan Brinck och Nic Schröder till Hx

30 juli 2021

Hx förstärker festivalens reporter-team med Håkan Brinck, Maja Gullstrand och Nic Schröder. Hx studioankare Linnea Henriksson får nu sällskap av skådespelare och rockare Håkan Brinck samt sångerskan Maja Gullstrand som tillsammans med sångaren och programledaren Nic Schröder kommer att göra underhållande nedslag i staden under de båda festivaldagarna. 

-Med mindre än två veckor kvar till festivalstart är det roligt att kunna presentera en härlig förstärkning av vårt reporter-team. Maja Gullstrand och Håkan Brinck kommer att hitta nya sidor av Helsingborg och Nic Schröder släpper vi loss på The Tivoli där han tagit på sig rollen att hålla uppe tempot mellan de olika musik-akterna. Och eftersom vi sedan tidigare har Louise Nordahl och Linnea Henriksson som programledare, får vi nu en ännu bredare och mer inspirerande bevakning av allt det som sker på våra olika festivalplatser, säger Jonas Stoltz, projektledare för Hx.

Programmet till Hx festivalsatsning ”Musik på stan” blir också alltmer komplett. Spelställen under de båda dagarna är SeaU, Charles Dickens, Fria Bad och Bar, Edelweiss, Barski och Hamnkrogen. Bland de medverkande artisterna finns Anna-Pauline, Skånska Maffian, Pop 60 och The Wendels. Platsbokning görs på respektive spelställe. Hela programmet finns på Hx sajt hx.se