• Hx 2021
  • Musik
  • Nyheter

Hx släpper biljetter till utvalda konserter

Gå på konsert på riktigt under Hx!

16 juli 2021

Med start 22 juli börjar biljetterna släppas till Hx-festivalens konserter. Först ut är Tingsek som i ett förnyat samarbete med Helsingborgs Symfoniorkester välkomnar publiken till Helsingborg Arena. Dessutom släpper The Tivoli biljetter till bland annat Maja Francis och Bonafide.

-Det är med stor glädje vi nu gör vårt första biljettsläpp till konserterna under Hx. Samtidigt är vi oerhört måna om att skapa trygga arrangemang för både publik, personal och medverkande artister, säger Jonas Stoltz, projektledare för Hx. Konsertbiljetterna är gratis och mot en servicekostnad på 35 kronor per biljett kan man boka två biljetter per bokning. Självklart streamar vi också alla konserter, reportage och studioinslag. Med en dator, smartphone eller padda kan man uppleva hela festivalen utan kostnad. Fler biljettsläpp är på gång och all information finns på vår sajt hx.se, säger Jonas Stoltz.

Biljettsläppet den 22 juli gäller också konserterna på Helsingborg Arena med Dotter, Tumbuktu & MASAKA Trio, Tingsek & HSO. Den 23 juli släpper vi biljetterna till Donnez, Miss Li och Moneybrother.

Biljetterna till konserterna på The Tivoli bokas via thetivoli.se. All information finns på hx.se med start torsdag den 22 juli.